1st

3rd

sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Pana unde duce minciuna PSD-ului

"Minciuna este disprețuirea şi oarecum nimicirea propriei tale demnități umane." de 


 Asa cum în Sibiu Klaus Iohannis este respectat pentru tot ce a făcut el pentru acest oraș, la fel este respectat și primarul orașului Tulcea, Constantin Hogea. Începând din anul 2004 pana în prezent Constantin Hogea este primar deoarece acesta și-a câștigat încrederea si respectul Tulcenilor care l-au reales de fiecare data. In acest moment primarul face parte din alianța care îl susține pe Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din 16 Noiembrie 2014. Deși în orașul Tulcea sunt multe afișe / bannere care îl prezintă pe primarul  orașului Tulcea alături de Klaus Iohannis, astăzi exact cu o zi înainte de alegeri, au fost distribuite flyere în cutiile postale prin care se susține ca primarul Constantin  Hogea îl votează pe Ponta. ???
              PSD-istii din provincie practica politica minciunii de la centru și încearcă sa profite tocmai de popularitatea primarului care face parte din opoziție ... dar care este om serios și respectat.
Pe pagina de Facebook a primarului Constantin  Hogea este postata o poza cu fyer-ul respectiv pe care este scris  - FALS - (vezi foto ) și se face precizarea ca ” Acest înscris, prin care se pretinde că primarul Constantin Hogea susţine alt candidat decât cel pentru care a pledat continuu şi neechivoc în cursul campaniei electorale nu corespunde adevărului şi nu-mi aparţine. ESTE UN FALS

Deasemenea primarul C. Hogea mai precizeaza faptul ca: ” Deja am contactat un avocat pentru a formula o plângere penală impotriva celor care au distribuit acest material.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu