1st

3rd

vineri, 17 ianuarie 2014

Autostrada Comarnic - Brașov o alta teapa trasa Romanilor

 "Nu sunt supărat ca m-ai mințit. Sunt supărat ca de acum înainte nu te mai pot crede." (Friedrich Nietzsche)

            In 2003 acum 10 ani se semna contractul cu Bechtel, la fel suma era uriașă (enorma) pentru construcția asa zisei autostrăzii Transilvania. Presa prezenta detalii pline de speranta despre contract (pt. ca primeau subvenții grăsane de la bombonel prin contracte de publicitate) precum ca în curând vom traversa țara circulând pe mult minunata autostrada etc. etc. Astăzi lucrurile stau la fel se vorbește despre o autostrada pe care practic nu vom circula cu siguranță nu pana în 2017 nici măcar pana în 2020 pentru ca este vorba despre un alt TUN al PSD-ului pentru care noi ăștia multi (adică prostimea) vom plăti. Păcăleala ca se face prin parteneriat public privat și plătesc firmele șamd. este aruncata în ochii romanilor ca sa înghită gălușca. Iar în materie de găluști înghițite noi romanii suntem campioni se pare.Ne lăudam cu elevii romani care sunt olimpici, inteligenți și câștiga premii internaționale dar noi ăștia multi nu ne facem loc printre ei din păcate; noi nu suntem capabili sa citim printre rânduri sa facem distincția dintre adevăr și minciuna, intre un hot si un om cinstit, noi savurăm promisiunile mincinoase ca pe niște delicatese apoi ne plângem ca suntem furați si conduși de niște hoți.
Sursa: dailymail.co.uk
Tataie dacă votezi pentru  un kg de ulei și 2 de orez cine crezi ca iți va mai plăti pensia ?? Dl. Fasole? Daca nu il votezi pe cel care ...măcar, promite  locuri de munca o sa ajungi sa îți iei pensia pe luna Ianuarie în August, ca de... nu sunt bani iar toți tinerii fug din țară ca nu au unde sa muncească, în consecință cine mai plătește taxe dacă tinerii fug din țară
 la fel și firmele?
In 1989 securiștii, în special eșalonul 2 din PC (nu partidul conservator ci partidul comunist :D ... ce asemănare interesanta) au inventat `gălușca` cu  `teroriștii` astfel încât  romanii s-au împuscat intre ei ca  fraierii iar adevărații dușmani ai romanilor au scăpat basma curată, ba mai mult securiștii au rămas și pe posturile pe care le aveau ... pana în zilele noastre. Când in `90 s-au trezit romanii au pus bată pe ei și i-au bătut dar bine de tot. In zilele noastre, dacă comentezi ceva împotriva lui Pinocchio sau a lui `Mike Mouse`  nu mai ești `terorist` ci ești `Basist`.
                    Concluzia e simpla: JOS Băsescu, nu il mai hartuiți pe Felix motanul cel cinstit, pentru că cine are tupeul să o facă va fi executat în direct la WC-ul 1 și  Toaleta 3 .

"Cel care minte astăzi pentru tine, maine va minți contra ta." (Richard Wumbrand)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu