1st

3rd

vineri, 24 ianuarie 2014

Accidentul aviatic din apuseni, nepăsare, incompetență sau premeditare?


 „Valoarea aleşilor unui neam este invers proporţională cu gradul de nepăsare, de lene şi de constipaţie al alegătorilor!” Octav Bibere

Sursa : Ziarul Unirea
Nu mai departe de anul trecut premierul face declarații bombastice precum ca el nu va da oamenii afara din structurile de stat ca  sa ii înlocuiască cu politruci …. Si uite așa i-a mai crescut nasul cu jumătate de centimetru. Daca e adevărat ce se precizează in presa ca directorul Frâncu avea un salariu de 10.000 de euro pe luna (1), atunci scuzați-mă. Cum e posibil sa  plătești  un om cu 10.000 de euro când medicii si pacienții sunt transportați în cosciuge cu aripi din anii `70. Cu banii de la 2 -3 directori politruci în cauză, statul Roman poate sa plătească  o rata pentru a cumpăra câteva avioane noi dotate cu sisteme de localizare moderna în caz de accident. Dar asta e, se pare ca guvernul a avut grija sa `nu numească politruci`  și sa le dea salarii grăsane, ca doar no... urmează campania electorala și cineva trebuie sa cotizeze cu ceva bănuți.

Dar oare localizarea  epavei sa fi fost problema sau indiferenta noilor șefălăi numiți in funcții? Tragic este ca cei care trag ponoasele nu sunt cei mari ci mai degrabă cei mici, cei care fac terenul, care îngheța si alerga sa îndeplinească  ordinele celor sus puși.
O alta întrebare este de ce salvamontiștii au fost opriți sa participe la acțiunea de salvare??? (2). Motivul care  a stat la baza acestui cereri de a nu participa a fost ca sunt prea mulți căutători… Asta-i buna, cum adică, se înghesuiau unii in alții căutând victimele? Cine a fost cel care a refuzat ajutorul oferit de salvamontiști? Ce reprezintă asta, incompetență sau ... premeditare?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu