1st

3rd

luni, 16 ianuarie 2012

Base, medicina de urgenta si opozitia

 `Tăcerea e de aur și vorba de argint`

Atitudinea clasei politice la adresa cetățenilor romani este de cea mai joasa speța.Se caracterizează prin dispreț, și prostie în cele mai multe cazuri.Dispreț întâlnit atât la cei din opoziție cat și la cei de la putere.Când ajung acolo sus politicienii se cred deștepți, minunați și de necontrazis. In orice domeniu ei sunt atotspecialiști, atotștiutori și atotputernici, uitând ca ceea ce le da lor autoritate sunt mulțimile care au avut cândva încredere în ei și le-au acordat aceasta oportunitate de a ii conduce spre binele comun.
Asa ca am ajuns sa ma întreb ce a fost în capul lui Base atunci când el un mariner de meserie a început sa o facă pe deșteptul în legătura cu sistemul de urgenta în fata unui om care și-a dedicat întreaga lui cariera medicinei de urgenta. Ca sa fie bâlciul complet unul pe nume Gigica care se ocupa cu imobiliarele și fotbalul a început și el sa arunce cu vorbe nu asa plăcute către un om care și-a permis sa își spună părerea și sa își facă meseria de medic asa cum știe el mai bine. Dar mojicul tot mojic rămâne chiar dacă sta la palat.
Buun sa ne întoarcem la Base care deși credeam ca e un politician versat vedem ca face boroboațe mai mari ca el. Din orgoliu pur politic a preferat sa il atace pe Raed Arafat în loc sa îl câștige ca și aliat. Nu era mai simplu sa spună ca sistemul de urgenta nu se privatizează și rămâne la stat.Putea fi privatizat mai târziu dacă specialiștii din domeniu nu reușeau  sa îl facă eficient.Dar uite ca asta e politicianul nostru, mojic, orgolios și fără scrupule, taie și spânzura fără a tine cont de părerea specialistului care și-a câștigat reputația prin munca și nu prin vorbe.

PS. E bine ca macar in al 12-lea ceas au hotarat sa il cheme inapoi pe Raed Arafat la minister, recunoscand in felul acesta ca s-a facut o gresala.
Din pacate cu astfel de greseli cauzate de declaratii negandite bine inainte suntem obisnuiti.

Un comentariu:

  1. `Va rugam sa ne scuzati,
    Nu producem cat furati`
    Asta e tareeeee!! Adevarat:(

    RăspundețiȘtergere